Fysiotherapie tijdens Coronaproblematiek

Naar aanleiding van het landelijk beleid rondom het Corona virus hebben wij besloten dat onze praktijk open blijft voor noodzakelijke patiëntenzorg.
 

Het betreft mensen met klachten welke niet zonder fysiotherapeutische behandeling kunnen blijven functioneren in het dagelijks leven. We willen voorkomen dat patiënten een extra beroep zouden moeten doen op andere zorg.

Hierbij staan wij schouder aan schouder naast huisartsen en specialisten om deze zo te ontlasten .

Ook blijven wij fysiotherapeutisch bereikbaar voor de mensen die zonder zorg, hun werk niet zouden kunnen blijven uitvoeren in bijvoorbeeld zorgberoepen en andere vitale beroepen.

Wij nemen met iedere patiënt die momenteel in behandeling is, telefonisch contact op om te bepalen of zorg kan plaatsvinden . Hierbij lettende op noodzakelijkheid, gezondheid en de veiligheid van u en ons .
Met inachtneming van eigen omstandigheden en persoonlijke afwegingen .

Heeft u op basis van een lichamelijke klacht de intentie om een afspraak met ons te willen maken, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Samen zullen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Kwetsbare doelgroepen binnen onze praktijk zijn afgebeld tot na 6 april. Mits strikt noodzakelijk kan behandeling doorgang vinden.

Kortom, we blijven u ten dienste staan en onderhouden contact met u daar waar nodig. Is het vanuit uw kant wenselijk om telefonisch contact met ons te zoeken, bel gerust.

We intensiveren ons desinfectie beleid.

Alle RIVM maatregelen worden binnen onze praktijk gehanteerd.

Bij ziekteverschijnselen, tekenen van verkoudheid, luchtwegklachten en/of koorts vragen wij u om niet naar de praktijk te komen.
Zoekt u in deze situatie s.v.p. telefonisch contact met ons in verband met het verzetten van een afspraak of voor eventuele overige vragen.


 

Vertrouwende op uw begrip en medewerking,

 

Team Fysiotherapie Vonken.